Alla inlägg under juli 2012

Av Elina - 16 juli 2012 04:40

Precis hemkommen från ett sjukt skoj arbetspass på GutekällarenSöndag betyder klubb Kaos och Oj vilket Kaos!

Tokigt roligt och många välbekanta ansikten dök upp plus en masssssssa andra förstås.

Det var fullt hus, och satans röj!   

Jag och Andreas Ljungqvist rockade i W8:an och dansade loss till hans utomodentliga musiksmak! Han e allt bra den där duden!   


Imorgon, eller idag rättare sagt, blir det oxå ett jäkla upplägg!

Först jobb på Kallis till toner av John Dahlbäck, Albin Myers och Lunde Bros

Sedan jobb på Burmeister till toner av Henrik B.

Känn på den!:-D

 

Om ni är i Visby så rekommenderar jag Er starkt att kika förbi både Kallis och BurTänk dock på att vara i tid för att komma in!

 

Ne, ska väl försöka sova... hmpf.. yea,right..

trött men det här känns som en såndär natt som kommer bli morgon innan jag somnar... hon e ju snart fem redan...(!)

 

 

Hade pass idag med på Visby Dans och träningscenter. Ett fullt Zumbapass blev det. kul kul!:) Gillar och instruera där. Härliga entusiatiska medlemmar verkligen!

 

heey! - Glöm inte att följa mig på Instagram! - Eliness hittar ni mig som:-D

 

 

puss hej!

 

 

Av Elina - 14 juli 2012 17:36

Kände mig lite kittad på jobbet iförrgår. När jag drog på mig en extra tröja blev det rätt obvious så jag knäppte självklart ett kort!


 


igår bestod kvällen av

 

och Twilight part one ...slutet e ju rätt spännande så skulle gärna se part two nuu!!

David mixade lök å fick mig att äta en hel chunk vilket tydligen ska vara bra. skön mix... lök och Ben&Jerrys...

 

naaa, han va  lite känslig...  

 

Victoria innan jobbet me:-)



puss hej


Av Elina - 14 juli 2012 13:38


VAD SÄGER NI OM DET HÄR??

  

Megan Jakel och Marcus Jarrell Willis heter dom fabulöst fantastiska människorna ovan   


sheeezez va snygg bild!!! och sheezeez va grymma dom e!


Dance/ Core gick fin fint imorse. Efter det blev det ett triceps, Biceps och baksida axlar pass.

Men ingen protein å bär smoothie när jag kom hem... pallade inte det så det blev en salig mix av allt jag hade.

Det vill säga:


  • 1 matsked lättkesella
  • 1matsked Vaniljkesella
  • ca 1 dl lättfil
  • 2 torkade aprikoser
  • lite Gojibär
  • en liten bit banan
  • 1 gul kiwi
  • och lite Müsli Gold på det.

Mums som tusan!

Nästa smoothie jag gör ska jag skriva ner här. Så gå hem och damma av min/er bästa vän stavmixern och bered er på världens godaste smoothie! nästan iaf  


puss hej!

Av Elina - 13 juli 2012 18:05

Robban Broberg och låten Båtlåt är ju heeeelt underbar! älskart!:)


Fick tyvärr ingen bra bild på båten på grund och orkade inte gå 200 m ner till havet så det får bli en från mitt fönster istället... Det ser tokskoj ut med massa småttisbåtar som cirkulerar runt storbåten i konstiga mönster... hoppas verkligen att dom njuter av vädret och sjunger båtlåten för fulla muggar där dom åker fram och tillbaka hela tiden.

 


Ja ni ser väl lite iaf där den ligger... det är ju inte den minsta båten direkt..tuff tuff tuff..


Chaithé på Amalia me Nicke och Viktoria, sen P-mat som var raggmunk. Tooookigt va gott det är med Raggmunk! såå underskattat ju. mums mums mums

Vi satt å kikade in två något äldre snubbar som satt å drack rosé å champange på Vinäger och försökte komma underfund med vilka dom var.... men inte då! Satan i gatan att vi kände igen dom och att vi hade sett dom förut någonstans men det stod helt still... sjukt irri! Den ena såg ut att vara någon utländsk form av Carl Lagerfeldt typish..


Imorgon har jag Dance/core klockan 9.40 på Visby Dans & Tränings-center! kul kul:)


Det betyder dock att jag inte kommer att hinna sova så mkt inatt så jag tänkte ta en PN nu. börjar åtta så en timma hinner jag:) ni-ice!   

Folk börjar välla in i Visby nu. Roade oss på Amalia med att kika in alla förbipasserande, gissa stad och att kika på tjejer som inte kunde gå i sina klackar *Tips* - Ta inte på er skor som ni inte kan gå i chicas!!!! ...


nu - Naptime!! :)

 

långklänning är bra att ha när det blåser ute!  


puss hej

Av Elina - 13 juli 2012 14:55

Gotland är ju lite speciellt i den bemärkelsen att om det är regnigt - Så är det regnigt.

om det är blå himmel - Så ÄR det blå himmel!

Om det blåser - Så Blåser det!


Och idag blåser det. Solen är som vanligt framme, men mer moln idag samt en jäääääkla vind!


Eftersom min dator har kraschat så lånar jag Amandas nu och var även nere på Kallis förut och hämtade kläder. Höll på å blååååsa bort som ett annat asplöv på vägen hem juh!

Anyhow.. Lite skönt är det allt men skulle varit mer nice med en stekdag vid stranden innan nästa vecka tar fart!

 

Heeey, btw, det ligger en stor jäkla färja här utanför ön som ser ut som att den har gått på grund.... den har varit still där nu i några timmar och verkar ligga rätt bra där mitt ute i havet. ser lite kul ut faktiskt, och allt verkar vara ok så man får fnissa...  kanske är blåsten som har gjort det...(?)


Igår jobbade jag i EnkanGutekällaren, Idag blir det Burmeister igen. Kul å göra lite inhopp på Gute. Alla som jobbar i den här concernen är ju helt underbara:)


Ne, ska springa upp på tredje våning och se om jag kan få ett kort på färjan så får ni se  


puss hej!

Av Elina - 12 juli 2012 15:15

Inte för att jag har varit här så jättelänge men här kommer första listan!- Gå till Glasscaféet och köp en bägare med saffransglass och passionsfruktsorbet, sitt på torget &njut!- Boka bord på Supper och gör en helkväll med god mat. Var noga med att beställa sötpotatispurén, Chilin & marängswissen!!!- Gå till Kallis en solig dag och ät deras räkmacka eller ceasarsallad! Ligg sedan i en av solsängarna å njuuut av sommaren!- Gå till Burmeister tiiidigt en kväll och beställ den där krångliga drinken som du alltid har velat prova men aldrig vågat fråga om. Sitt ute å mys av stämmningen och ha det bra!- Sitt på Amalia och beställ in deras frukostkorg, sätt er uteee!- Crêperiet - Beställ vaaaaad som heeeelst!:)Puss hej!

Av Elina - 12 juli 2012 04:31

Jag känner en lätt "morgon"-hopplöshet... Dricksen hR äntligen börjat trilla in, men jag går å tappar bort/glömmer den på nåt jäkligt tok-ställe.. Inte ok! Jobbet var för övrigt kul med många intressanta, roliga, och bra gäster! Men när jag kommer hem är min dricks borta.. Jag går tillochmed tillbaka till jobbet samma väg som vi gick hem, men inte då! Jag hoppas innerligt att den ligger kvar på jobbet nånstans men tvivlar på deeeet:-/ bläääääääääää! Annars då? Jorå.. Föreläsning om Stureplansgruppen, doktorbesök, där en otroligt uhm... Inte så bra doktor konstaterade för mig att jag har ett virus som inte kan gå bort med piller utan endast vila.. Aa, mitt svar på det?? -BITE ME!!P-mat följt av en promenad med Per, sen jobb tills nu. Thats my day peeps!Jo, just ja! Jag har köpt hälsokostgrejjor å naturmediciner för drygt 350 kronor också!För bilder -hitta mig på instagram - Eliness , eller kika i stureplan.se å kolla bilder från alla braiga kvällar här i visby! Gå till i måndags å ni kommer tillochmed hitta mig där nånstans! http://stureplan.se/bilder/nattklubb/gutekallaren/2012/07/09 ,;-P God Natt! Puss hej!

Av Elina - 10 juli 2012 20:27

Holaaaa! Sommaren e fortfarande här på Gotland. Har flyttat till vårat hus nu. Bor precis vid norrport vid en mysig park där jag, johan å pär tränade precis. Skönt å va ute!:DPersonalferra igår käkade på Supper. Ja, ni som aldrig har käkat på supper -gört!! Dom har så god mat, kompetent och trevlig personal och en sjukt nice atmosfär att vara i. Så gå å ät å må bra! Dom finns i Åre, Stockholm och här på Gotland. Under Sommartid har de två första städerna stängt men då kan ni käka här i Visby. Annars e det bara att välja vilken stad som passar bäst:)Idag har varit en seg dag.. Men prommis i förmiddags, sen ceasarsallad och skönt solhäng på Kallis i några timmar. Sen träning dårå me boysen.Sista lediga dan nu. Imorgon blire Burmeister igeeeen!!:-DPå Gutekällaren spelar Maskinen och vi då har ny- premiär så det blir fullt ööööös:-DMina dator e fortfarande sönder så jag skriver från mobben. Går ju tyvärr inte att lägga upp kort härifrån men följ mig på Instagram: Eliness !Grillfest, Gute, middag eller hemmamys idag.. Det e frågan..Puss hej!

Ovido - Quiz & Flashcards