Alla inlägg under december 2012

Av Elina - 22 december 2012 00:24

tagit mig igenom fredagen. Mår inte sämre än igår så det är ju positivt... tror faktiskt att det håller på att vända.

Har tvingat mig själv att aktivera mig nu på kvällen för att se hur mkt jag faktiskt orkar... å det e kämpigt. men jag är uppe(!) Har sovit lite under dagen men har ändå varit och handlat baileys, gjort min utväxt, och nu bakat pepparkakor och tryfflar. Ett ständigt kämpande mot huvudsprängningen, snytningarna och frossan men I did it!

Så mkt har jag inte gjort på hela veckan tillsammans!

Lite jobbigt dock att jag knappt får fram ett hej när nån snackar med mig... det kommer och går men bläää va jobbigt att inte kunna prata på som vanligt för en pratkvarn som mig..  


Anywho. Tryfflar.

     

Har ni gjort det nån gång?? Det tar ju sån jäääkla tid för "smeten" att stelna så pass att man kan bearbeta den. å jag har ju lite abstinens när jag gör saker så jag gick på det lite för tidigt kanske... haha, gick bra men det var nog ett av de kladdigaste bestyr jag någonsin gjort!

Gott blev det iaf! det rekommenderas starkt! man kan ju ha i vad man vill! blanda hejvilt med det just DU tycker om!

Eftersom jag numera är en självutnämnd tryffelgörarexpert så e det bara att fråga om ni undrar nåt   


Hur ska ni spendera er jul?

Om ni inte kommer att tunea in å läsa om mina utflykter och äventyr under helgen eftersom jag kommer vakna prima frille imorrn så säger jag redan nu GOD JUL!!! ;-)   Men kika in å läs lite för all del:)


 


     



Puss hej!

Av Elina - 21 december 2012 12:50

Snart framme i Borås. Ju närmre jag kommer desto mer skiner solen! Trevligt!
Sitter å lyssnar på nån annan jäkla dudes kassa musik.. Han sitter snett bakom mig på andra sidan och jag e bergis på att hela bussen kan höra vad han spelar...(!)
Asså, jag fattar inte! Varför i heeela helvetet har man hörlurar i som låter mer utåt allmänheten än in i ens egna öron?!?! Jaha, nu börja han snacka i telefon me.. Snacka eller gapa.. Same same huh? Han har gjort så några gånger nu.. Meen på riktigt! Köp ett par riktiga headphones så inte hela världen behöver lyssna på din skitsmak!

Happ, nu va jag framme.. :-)
Med en whiskey-knarkandes mans-raspiga röst kliver jag nu av.. - HEJ Borås!

Puss hej

Av Elina - 21 december 2012 00:45

Gjort tryfflar nu på kvällen! Me amaretto, apelsin och kaffe i. Dundersmarrigt faktiskt! ;)
Skulle ju ha jobbat idag.. Och igår, och imorrn.. Meeeen jag har ju mer eller mindre sovit i några dygn så jag åker till föräldrarna tidigare än planerat. En ombokningsbar biljett gjorde det möjligt. Ligger ju me ont i kroppen, tjock i både huvud & näsa, frossa, nyser varannan sekund, å snyter mig dom andra varannana sekunderna.. Prova att ha pass eller bartenda med dom symtomen! Bläää:-(

Ja, tänker att det e lika bra, då jag inte kommer kunna jobba imorrn heller att jag åker ner ist för å ligga här å bli depp. Nu på kvällen har jag dock haft lite energi så det blev tryfflar. Som sagt... Myyycket smarrigt! ;-P

Puss hej

Av Elina - 18 december 2012 22:32

Ni vet när man e sjuk å snyter sig mkt... Å får dom där skavsåren...


FYI -
Hahahahahahahaaha, Kim kom precis ut från toan å frågade om jag oxå hade en dove-deo i skåpet å följer sedan upp med meningen... Aa, du vet jag e ju en sån tjejpit...
Haha


Aja.. Skavsår..? Jo, ni vet när man snyter sönder sig.. Mmhm, precis dom där onda precis under näsan som du tänker på precis just nu. Ajajaj.
Jag börjar få dom!:-/ ajajajajaj.. Vill inte vara sjuuuuk.. !!! Det slog ner som en bomb igår å e inte bättre idag.. Va på N.W sjöstan imorse å pratade med Ullis. Åkte sedan hem igen. Käkade risgrynsgröt å la mig å sov i några timmar. Vaknade, tog en alvedon å en kaffe å gick å körde en cirkel. Som tur va hade jag bara ett pass idag! Hade inte pallat nåt mer tror jag..
Ämliga sjuklings-egokort med en tillsynes (men ej existerande) D-kupa följer.. Haha


Imorrn ska jag va frisk!


Puss hej


Av Elina - 17 december 2012 22:11

Körde Team på BodyCombat 54 nu på kvällen på Odenplan med fina Isabelle. Jättekul och mycket folk. Om ni e sugna så kom på Onsdag. Då kör jag precis som vanligt klockan 18.30 Välkomna! ;-)   Sista innan jul alltså!


Trots mitt eländiga tillstånd med förkylning och feberkänsla i kroppen så stannade jag kvar på Elins Zumba efteråt vilket jag är riktigt glad över. Det är ju så sällan jag hinner gå på andras pass då jag ofta har mina egna pass när jag e där. Och utöver passen jag själv har så försöker jag ju få ett antal timmar i gymmet oxå så andras pass? nope.. inte jättemkt. inte just nu iaf.

Men hennes Zumba e jobbig och glädjefylld. I recommend it!!


Så till mina egna pass till våren då? jag kommer vara på Tegnér på onsdagar och fredagar och Sjöstan på tisdagar och lördagar.. resten av veckan återstår än att se..:-)


     


Sitter här å dricker mitt favorit the. Från Yogi Tea. Det är kanske lite dyrt men satan va värt det är! alla dagar!

Idag köpte jag Pure. Om ni har köpt från Yogi förut så kanske ni känner igen det som Detox. Dom har ju bytt lite namn... Pure innehåller iaf bland annat Lakrits, anis, kanel, och maskros. Dundergott!


På varje påses etikett så står det en liten... ett råd. En visdom liksom. på min idag stod det

The physical body is a temple

 


 

Känns som den mest perfekta lappen någonsin för mig idag! ... Det ska jag lyssna till. Och ni med!


The physical body is a temple

 

So true!


Puss hej

Av Elina - 17 december 2012 14:57

...

Skulle ha varit på Gymmet imorse.. men jobbade inatt och det va rekordmkt folk! roligt folk! bra folk! Tack folket för att ni kom , såg , kalasade , segrade , å kalasade lite till!

We like!

Tog faktiskt tillochmed på mig skor och jacka för att dra bort till hornstull å köra lite men ångrade mig, tog en lussekatt och la mig under en filt i soffan ist. Jag äro en förkyld varelse..! inte bra! inte bra alls:-/ blää


Så jag tog en funderare på min modellkarriär och tog lite heta bilder ist. Varsågod och njut!


 


         



ok då...


   



Tack och Hej! snyggt va? Nya supadupamodell!


puss hej







Av Elina - 16 december 2012 03:41

Sitter på tuben på vägen hem och ångrar djupt mitt val av transportmedel... Tokfullt. I dubbel bemärkelse. I jättedubbel bemärkelse... Bläää
Jag åker nog en eller två tubisar tidigare än vad jag brukar... Think thats why..
Sitter å lyssnar på fulla idiotkonversationer runt mig. Å endel fina oxå men rätt .. Mm... Jaa.. Va
ska jag säga... När man som i princip enda nyktra person på ett helt jäkla tåg så ser man nog situationer ur ett annat perspektiv... Haha.. Gav precis en tjej en påse som jag råkade ha i min väska.. Hon satt å spydde.. Stackarn.. Faan för att må så.. Det e ju sååå hemskt:/
Imorrn (läs idag) blir det gym *om jag orkar*, sen kontraktskrivning och lussebullsbak, Jag å Kim ska gå crazy:-D å sen jobb på kvällen.
Va ska ni göra?

Puss Hej

Av Elina - 15 december 2012 14:18

Julklappar ...


Vad ska jag köpa??


Bror, mamma, pappa ??? har ingen aning! bläblä bläblä bläbläbläblä...


Jag älskar att skämma bort mina nära och kära men gillar INTE, nej INTE att köpa meningslösa presenter/julklappar...

Jag kan gå på stan en dag i mitten av februari, se någonting någonstans som skulle passa perfekt till någon, och då köper jag det och då ger jag det. Just för att det passar så bra och blir en sån klockren present. Det behöver liksom inte vara någon högtd för att skämma bort varandra och visa uppskattning.


MEN alltid till dessa tider som ex. jul så vet jag varken ut eller in....


Har ni några tips på bra julklappar?? I really need them!


Puss hej

Ovido - Quiz & Flashcards