Alla inlägg under december 2012

Av Elina - 15 december 2012 11:53

Tittar ut å ser snöblåst, å det knappt. Det e nån plusgrad så det är verkligen iiinte bra! Vi jul?? Mmmjjja.. Jag börjar tvivla.. Vi har ju en massa snö men ser på vädret att 0, 1, & 2-gradigt väder ska fortsätta. WTF ?!?!
Well... Hoppas att det vänder! Hoppas att vädergudarna ljuger & att vi får minus igen. Biljetten ner till Borås är iaf bokad så jag landar där vid lunch den 22a december.

Jobbade inatt, ska jobba inatt igen & även söndag natt, så kom förbi!!! :-D

Träning? Nope, idag blir det rest fullt ut! Jag & Vinterstudion :) då e det vinter här inne iaf!

Puss Hej

Av Elina - 14 december 2012 10:39

Jag är uppvuxen ute på fjället, i skogen & på vattnet. Oavsett väder gick vi ut , tog med oss varm choklad och satte oss längst upp på ett berg å kikade på utsikten. Stod på skidor första gången när jag skulle fylla fyra, cykelsemestrar i danmark och (innan jag började träna på riktigt) så åkte viKridskor ute på alla frusna sjöar och hav.
Jag är otroligt tacksam för min uppväxt och allt jag har fått vara med om som många kanske aldrig får uppleva under en hel livstid.
THAT'S WHY det tar emot riktigt mkt nu att stå på en tunnelbana på väg till gymmet. Inne!
Solen skiner och vädret är underbart varför inte en promenad ochträning utomhus??! Jo när jag kom ut så funderade jag på att gå upp igen, ta på mig ett par till byxor å börja pulsa nånstans..men så slog det mig...var skulle jag gå ?? Jag kan inte sthlm bra nog än att veta var det är fint å ok att gå. Och med lite tidspress som jag har idag samt sjuuukt ömma ben som inte klarar av att halka runt så får jag vackert gå in och njuta av gymmet ist. Men vänta ni... Nästa vecka... Ska lägga upp en kortkavalkad...? u'll see:-)

Puss hej

Av Elina - 13 december 2012 14:14

Hej vänner! Hur måår ni?

Jag mår helt ok. Bakar pepparkakor, äter pepparkaksdeg å myser. Ja, jag fick tillochmed i mig en lussekatt till frulle.. Det är ju helt enkelt en sådan dag! <3
Peter Jöback och Mariah Careys julsånger går på högvarv å jag går runt å gnolar med bäst jag vill:)

Mitt vårschema börjar sakta men säkert fyllas oxå. Känns smarrigt!
Ni kommer att hitta mig på flera olika klubbar med olika koncept. Yaay!

Så är schemat halvfullt eller halvtomt? Jag väljer halvfullt. Halvtomt går med bra så länge man säger det med en positiv klang.

Ikväll blir det Combat på Tegnér! Hoppas ni kommer! Det blir fullt ös:-)

Follow me on Instagram @Eliness & Tublr @Bodyinperspective

Puss hej

Av Elina - 12 december 2012 22:29

Hörde att jag sov tokigt oroligt inatt.. Rörde & slängde runt mig värre än en duracellkanin ... Kan va därför jag vaknade med huvudvärk kanske..blää..
Det blev iaf ett gympass som jag nämnde förut & nu e jag precis hemkommen från combaten jag hade på odenplan. Gick super:-D
När jag bytte om sen & böjde mig framåt skakade hela kroppen och på vägen hem kände jag att träningsvärken i benen och rumpan bara förstärktes.. Steg för steg.. Undra hur jag mår imorrn..:-) i love it!! Meeeen lite svårt när det börjar bli svårt att röra sig.... Hahaha..

En smoothie och lite pepparkaksdeg senare sitter jag framför tvn å myser med sista påsen lakritsrots-thé.. Måste hitta mer!:)

Dagens tips till den frusne- om du inte har underställ/ eller om du vill ha mer...dra på ett par långabenvrmare under byxorna. Det e både värmande och tokigt skönt!

Puss hej

Av Elina - 12 december 2012 14:31

Körde en 30 min cardio plus 30 min övre rygg/axlar samt mage nu på förmiddagen. Trevligt värre.
Kom hem, gjorde en pepparkaksdeg, och har nu lagt mig tillrätta under en filt och datorn laddad med Bodycombat54. The new release:-) har inte hunnit kika in den ordentligt än så Nuuu ska här studas!

Ses vi ikväll på passet??

BodyCombat 18.30 Odenplan !

Pusshej

Av Elina - 12 december 2012 01:01

Kom hem från gymmet nu på kvällen och möts i dörröppningen av pepparkakslukt och två hunkar som sitter i köket & har fullt upp med att göra pepparkakshus. Och dricka glögg. & wisbyöl.
Mysigt värre!
Och fint blev det! Se själva:-)

Sitter senare i soffan när en handståendetävling börjar..allt från armpress uppochner till enhandsstående ska dom klara av minsann. Gick rätt ok faktiskt. Tro det eller ej. En tv och en klädställning va lite illa ute men allt är helt! Hiihihi

Vi börjar leta efter en såg för vi vill ut i naturen å härja imorrn men det närmsta vi kommer är en sågtandad trädgårdsspade som jag fick av bilkillarna i Danmark..
Jag går på toa för att komma tillbaka till synen att Kim sitter på stödet på vår soffa och Johan är i fullt sjå med att prova hans reflexer genom att slå honom med den sågtandade trädgårdsspaden...

En helt vanlig kväll hos Kim & Elina..
Vi borde sätta upp kameror & göra en realityserie..typ

Puss hej

Av Elina - 10 december 2012 23:37

Jag vet var jag vill. Det har jag vetat hela tiden men det blir klarare och klarare.

Självklart kämpar jag mot klockan. Det gör alla. Men jag har de senaste dagarna kommit ett steg närmare.

One step closer. One step at a time. Jag tänker inte ge upp. Nej, jag kommer börja kämpa ist. Kämpa på ett lite annorlunda sätt. Jag tänker lyckas att nå dit jag vill. Det finns inga alternativ. Det finns endast ett, och det är det enda rätta och det enda som kommer att ske. Infrias if U will.

Att skriva det här känns skönt. Det känns bra. Den här helgen har varit allt annat än lugn, jag har dock endast mig själv att skylla, men jag klagar inte. Nej, jag konstaterar. Det är väldigt sällan man kommer framåt genom att klaga. Så gör inte det. Jag gör inte det.

Mycket har hänt omkring mig och nattliga samtal och disskussioner har satt värdefulla spår.

Jag tänker lyckas! Jag tänker nå dit jag vill!


  


Puss hej

Av Elina - 10 december 2012 21:01

HEMMA!!! JAG ÄR HEMMA!! Satansbananer va skönt det är! hemma hemma hemma hemma hemma!

 ok... enough..


Morgondagens schema för Er som vill träna med miiiig:)


  

Nordic Wellness (F.d Sportlife)

 


- 11.45-12.45 - Cirkel - Östermalm


- 17.30-18.00 - Core - Hornsgatan


- 18.00-18.30 - Cirkel - Hornsgatan


- 18.30-19.30 - Yoga&Pilates - Hornsgatan


U choose!! Välkomna:-)


Om du inte är medlem så är det bara att fråga om en provvecka så får du prova gratis! Bra va?!   


 


I like to play, like to see me play? - Follow me on Instagram @ Eliness ! & Tumblr @ bodyinperspective

 

 

Puss hej!

Ovido - Quiz & Flashcards