Alla inlägg den 2 januari 2013

Av Elina - 2 januari 2013 14:03


Satan vilka kvicka små fellows!


vad gör jag då?

jo, fixar å trixar - I vår kommer det att bli lite tillbaka till skolbänken, vidareutblidningar, en nysatsning, pappersarbete, resor, mm. mm.

 

men nu drar jag å köper en gardinstång! Vuxenpoääääng!


Puss hej!

Av Elina - 2 januari 2013 10:11

Satt framför tvn igår och uppmärksammade att det visades en jäkla massa Viktväktar-reklam. Ja, bra mkt mer än vanligt. Facebook kryllade av bilder på "sista fyllan" , en öl och texten - Den sista! , Instagram ja, där va det samma. Massbilder på mat och alkohol med texter under så som nu jäklar! eller sista synden för ett bra tag. eller Nu får det va nog!

Roligast e nog alla pizzabilder precis efter just dom andra "sista" bilderna för att alla mådde kass igår å åt ännu mer skit än vanligt... hihihihi  


... Konstaterat att det ju är just den tiden på året för just sådant material i överflöd på it.

Och ja, det är ju fantastiskt bra att folk vill leva nyttigt och förändras till ett bättre jag osv. Att sätta jaget i centrum i början på året med hjälp av hälsosamt leverne är ju en grym start på året! Kanske den bästa!

Meeen... Ja sälvklart finns det ett men!..hahaha

Ett litet tips från mig som faktiskt har varit i gymindustrin i tio år och sett rutinerna komma och gå varje år på nästan exakt samma sätt... ja, inte riktigt, det har faktiskt blivit bättre med hjälp av den extremt massiva träningsfluga som fortfarande råder, ... but still ... Det som sker nu precis efter nyår är ju en expolsion på gym och bantnings-sidor/kurer.

Detta vet ju sådana som Viktväktarna och satsar därför mer pengar på tex. tv-reklam. Men traditionen är också att folk inte kommer att klara av att hålla sina löften längre än till ungefär mitten av februari. Tyvärr.


Så vänner ... Det är JÄTTEBRA med alla grymma nyårslöften, eller hur?! Ja, jag ska själv skriva en lista! men va lite resonabel med ditt superhjälte ego ...   

Att gå från en diet bestående av massa skit till en diet bestående av proteinpulver och morötter samt träning 10 ggr i veckan är inte hållbart. Sätt hellre upp mål som du faktiskt verkligen känner att du kan klara av att hålla fast vid.

Så att du fastställer nya vardagsrutiner mot ett hälsosammare leverne för all framtid, ist för en kass självdestruktiv elitsatsning på 1 1/2 månad...

Sen självklart, om du efter ett tag märker att dina egna löften är för lätta att hålla så skriv nya löften!

Öka! Dröm! satsa! uppnå! absolut. Men don't kill urself on the way...


 

Sluta aldrig att satsa mot stjärnorna! se bara alla småstjärnor on the way to the big one!


follow me on instagram! @ Eliness *tummen upp!*

Puss hej!

Ovido - Quiz & Flashcards