Alla inlägg den 11 januari 2013

Av Elina - 11 januari 2013 23:16

På väg hem från Elise nu. Har haft SÅ himla mysigt med en kväll utanför min kunskapszon. Way off.
Hade ett cirkelpass på odenplan vid tolv. Fina Elise va me å körde tokigt så det va extra kul. En sallad på Sandys som till något av min förvåning var helt ok. Och sedan lite shopping. Hittade ett par sköööna träningspants fr Nike. Se nedan;-D
Inveg dom på mitt kvällspass på Tegnér, Zumba, och dom får godkänt:)


Anyhow.. Utanför min comfort... Kött, chark, ostar som inte e hushålls-, billinge-, västerbotten-, eller Brie-ost. Elise och jag gick till charken på Urban Deli och köpte ost, fikonmarmelad, macadamians, och nån prusilusk-skinka.. Kommer inte ihåg vad den hette men nåt himla fint namn va det, och bara gjord på ekollondiet. Hon visste vad hon gjorde iaf så jag bara njöt å följde med. Hittade tillochmed en ginger-beer på vägen ut. I love Ginger beer!!!
Jag älskar att prova nya saker och när jag sitter här på vägen hem så kan jag nöjt konstatera att jag e glad att ha en sån fin & kunnig ost, & skink-person i mitt liv som kan lära mig nya ting och utsätta mig för nya upplevelser. Tack Elise! ...och btw, jag tycker det är fint med ett rödvinsnamn på en framtida bebis!


Hem, sova & ladda för MRL-klassen imorrnbitti!:-) *tummen upp!*


Puss hej

Ovido - Quiz & Flashcards