Alla inlägg under oktober 2012

Av Elina - 24 oktober 2012 17:01

Satan va kallt det är!!! Brrrrrrrr:/
Jag vill tillochmed typ värma min proteinshake för jag fryser så mkt! Gaaah..

Men men.. Jag har i alla fall racerstolar å ps3 i min bil. Vad har ni?

Puss hej!

Av Elina - 24 oktober 2012 10:46

Ni vet dom där guldställerna som man ibland springer på när du minst anar det?..

Bor du i Stockholm och älskar choklad?  


Då tycker jag att du ska ta dig till Odenplan och besöka en liiten liiten godisaffär på Odengatan vid hörnet vid Västmannagatan.


På väg till ett möte med fina Titti sprang jag in där och skulle köpa en kaffe och fann mig helt plötsligt i en chokladälskares paradis. Han gav mig provsmak och ville meeer än gärna berätta chokladens historia och skillnade gällande de olika ländernas tillverkning.

 

Låt dig inte luras av det lilla trånga utrymmet, oordningen, och rörigheten.. Nej, den lilla mannen bakom disken kan sin choklad. Det märks.

Som ni kan se så är hela disken fylld med olika chokladsorter från olika länder. mjölk, mörk, 77, 88 och 99 %. Han har chokladblock, kakor, och klumpar, ren kakao, ja - Han har även årgångschoklad!  

Årgångschoklad är alltså någonting som har att göra med att bönorna är plockade detta året osv... himla fint iaf! :)


Så om du ska baka, laga chili, eller bara vill äta nåt superb så gå in där och prata med snäll-mannen. Han kan han.


puss hej!  

Av Elina - 23 oktober 2012 21:32

eller 2, eller faktiskt 3.. men vi säger 1.

Jag e på vift igen och denna gången för eventbolaget Rewir tillsammans med Stjärnskott  och däckföretaget Michelin.

Åkte från Stockholm idag - första anhalt va Södertälje, men bara en snabbis, sen åkte jag ner och gjorde en fikapaus i Borås. Träffade mamma å pappa, för att sedan fortsätta ner hit. Sitter just nu på ett mysigt hotell nere i metropolen Anderstorp. Här kommer jag vara till torsdag morgon då jag beger mig mot anhalt nummer 2.

Stay tuned!


Imorgon har jag lovat att prata om ryggstretch å lite sånt där så tune in! :-)


Nu blir det bråk på svenska Hollywoodfruar ... Måste koncentrera miiiig! iiih.. hahahaha


  


Puss Hej!

Av Elina - 23 oktober 2012 10:56

45 minuter på crossen fick kicka igång en mycket trött morgon. Glad att jag gjorde det dock då jag ska sitta i bil hela dagen. På väg till Tyresö för att hämta den nu.
Det är inte alla som har en bil med en plasma bak på, och två racerstolar med tillhörande tv, consoller samt playstation 3 spel i huuuuh? Haha
Jag har!

On the road again alltså. Första anhalt - Anderstorp

Puss hej

Av Elina - 22 oktober 2012 12:23

Rätt ord för igår!
Pangkul, pangkalas pangställen, pangvänner, pangsent, pangtidigt

Pang på Broken
Pang på Caféet
Pang på Soap
Pang på Labbet

Va hemma vid sex, gick upp halv åtta.. Känn på den! Kom hem nu igen så tänkte sova en timma innan nästa grej ska göras! Sååå, god natt!;-*

puss hej

Ute

Av Elina - 22 oktober 2012 04:27

Broken, Caféet, Soap, Labbet -
Ny söndagsrutin!

Puss hej

Av Elina - 21 oktober 2012 21:13

Ledsen att behöva säga det men på väg hem till Sthlm igen kan jag med säkerhet konstatera att det här va en av de sämsta fotbollsmatcher jag har sett på mkt lång tid!
Stackars(??) Elfsborg.. Ingenting, INGENTING fungerade.. Och dom fortsatte bara att fumla runt, skjuta missberäknande långbollar hela tiden å lobba bort alla andra bollar till Norrköping som till synes lekte runt. (iaf i 1ahalvlek)

Någonting som syns genom hela matchen är dock Anders Svensson, aka. Klippan, som jag kallar honom.
Han missar inte en pass. Belägen i tredjedelens mitt mest hela tiden tar, får och passar han iväg bollarna till sina medspelare med en sån precicion att det nästan blir läskigt. Synd bara att de flesta andra fumlade bort dom gång på gång efter:-/
Det känns iofs som om han börjar bli lite trött i kroppen och kanske lite less. Min åsikt är att visa hans slit lite mer uppskattning! Han e ju gryym! Hamrén...Im talking to U!

BTW, inte för att jag e den som e den och gillar att klaga på domare.. Jag menar, det är ju trots allt de själva som är utbildade till att göra vad dom gör... MEEEN... Jag kan med säkerhet säga att domarna i denna match troligtvis var köpta eller bara jävligt kassa. De missade hands, felbedömde offside, drog gula kort för en vanlig nickduell & blåste för de mest banala saker medans andra till synes allvarligare grejjer lätt passerade deras synfält. Tråkigt att sådant ska förvärra..
Det märktes på spelarna att de imte var nöjda och kan tänka mig att det inte direkt gjorde deras spel särskilt mkt stabilare..:-/

Puss hej!

Av Elina - 21 oktober 2012 12:55

Tidig morgon på gymmet! Hade det helt för mig själv den första halvtimman tillochmed!
Lyx! Det blev rygg, axlar, triceps, lite mage & lite boobies.
Gick ner några reps å drog på mer vikt ist. Kändes riktigt bra.
Hur många reps brukar ni köra överlag?? Jag ligger ganska högt då jag är ute efter mer uthållighet med tanke på vad jag jobbar med. Kör ganska mkt explosivitet med iofs. Oavsett träningsformer bör du ju alltid ändra lite då & då för att väcka kroppen från gamla vanor.
Generellt sett ligger jag runt 15 r. Idag dock gick jag ner till 8-12 r. Beroende på övning.

Väl hemma packade jag bara om, gjorde en smoothie, -har kommit på det vinnande konceptet nu med mitt soyaprotein!
-Mixa vätska & pulver först en stund, få upp fluffet, sen i med citronjuice, banan & sedan frysta hallon. Då blir det megafluff och jättegott!
Underbar morgon, men självklart satte jag mig i tidspress & sprang 1 km till tuben. Jag hann me som tur va vilket gjorde att jag kunde ta det lugnt på centralen. Treeeevligt!

Elfsborg & Norrköping - Here I come!

Puss hej

Ovido - Quiz & Flashcards