Alla inlägg under januari 2013

Av Elina - 14 januari 2013 10:51

Tog en riktigt lång promenad igår em. Hade ju tänkt att hinna ut innan det blev mörkt men inte då...:/ Det var skönt ändå iofs.

Jag tog tuben bort till gärdet och gick därfrån - Runt gärdet, ner till Djurgårn och vattnet, längs med hela vattnet bort till strandvägen, förbi slottet och upp till Slussen. Typiskt bara att jag som alltid har raggisar på mig, alltså, ALLTID, valde att inte ta på mig dom igår... Freeezing! Men skönt.


Tog fina kort vid gärdet men dom blev rätt mörka... sen när jag väl kom ner till vattnet å riktigt fina kort kunde tas på en stockholmseftermiddag så dog mobilen. Av kyla. Mobilen dog Av kyla... Förra gången jag var med om det så jobbade jag mitt i backen i Åre med Skii-weeks. Då var det 30 minus. Nu var det inte riktigt lika kallt vilket gör att jag konstaterar att Iphone5 inte klarar av lika mkt kyla som 3gs'en. Har ni varit med om det nån gång??


Skulle egentligen gått på en yoga-klass nu klockan tolv men hinner inte det. I vårat hus är det satans svårt att få tvätttid. Jag missade tyvärr den förra med så idag var jag tvungen tvungen, tvungen att ta den. 7-12. Hade tänkt att hinna till passet ändå men tvätten har inte torkat än... Världens långsammaste torkrum! Jag vill gå på yogan men jag vill ju bara vara reeeen!!!

 

Puss Hej!

 

Av Elina - 13 januari 2013 18:48

Hej!

Kommer ni ihåg min historia jag skrev för några dagar sen om Nelly? att min Skinnjacka och lite annat hade skickats till fel adress och att dom inte kunde göra något osv.

Ja, deras lösning var ju att jag skulle vänta 14 dagar på att paketet skulle returneras från uthämtningsstället tillbaka till Nelly, för att jag sedan skulle beställa varorna på nytt och därefter få dom.

Men.... Eftersom jag har sett att både skinn-jackan och en tröja jag beställde var slut så frågade jag om de då behöll min order som den var, eller hur jag skulle få tag på just min jacka när den inte längre fanns i systemet....

Deras svar var något av en tokig besvikelse....   De kunde tyvärr inte göra något åt det heller.... Jag skulle få sitta å lurpassa och hoppas att jag fick tag på jackan och de andra grejjerna igen, men de kunde inte "paxa" nåt eller hålla något utan jag fick hoppas på turen...

Asså... KOM IGEN! Jag är genuint förvånad över hur dåligt de har skött hela grejjen. Gillar inte att klaga, som många säkert redan har förstått, men jag kommer garanterat att välja andra sidor att handla ifrån när jag kan hädanefter. Det här va en besvikelse.


Historien slutar dock ganska lyckligt ändå då min kära mor har fullmakt för mig, iofs bara på banken, men hon gick till uthämtningsstället och försökte få ut mitt paket. Efter några om och men så gick det. Rebecca försökte ju med alla nummer, koder osv, men det gick inte. Mamma däremot fixade biffen. Pjuuh. Så jag får väl min efterlängtade jacka om nån vecka eller så. Inte nåt tack vare Nelly dock!   

Hoppas nu iaf att jackan sitter perfekt! återstår att se! stay tuned!


Instagram @ Eliness

www.bodyinperspective.tumblr.com


Puss Hej!

Av Elina - 13 januari 2013 15:19

Det är rätt skamligt egentligen när jag tänker lite... Jag jobbar med att få människor att må bra i sig själva, bli starka, smidiga och nå sina individuella mål. Det är mitt yrke.
Men själv känner jag mig ångestfylld, stressad å sliten.. Inte när jag jobbar. Nej, då håller jag ihop och tycker det e roligt! Men vid de andra stunderna..
Hur ok är det egentligen?? Jag anstränger mig så mkt att underhålla och behaga alla andra att jag glömmer bort mig själv.. Detta kommer jag fram till varje gång jag får en sån här dag, och bestämmer mig då för att göra något åt det, men det håller inte längre än att jag hinner räkna till tio. Men nu..
Tänkte jag försöka igen. Hamnade framför datorn igår å kikade på bilder.. Jag ser ju förjävlig ut! Trött, inget liv i ögonen och inget lyster i hyn... En överarbetad kropp och livsglädjen känns liksom lite ansträngd.. Jag vill inte se ut så. Jag vill inte vara sån. Jag vill nå mina mål, och första steget är att lära mig att prioritera mig själv..
Oj, vad drastiskt hela inlägget låter! Haha.. Men det kanske måste vara så.

Puss hej!

Av Elina - 13 januari 2013 01:21

Puss hej!

Av Elina - 12 januari 2013 16:28

Hejje!!

Men tokigt vad glad jag blir när MRL-passet blev fullt idag med! Känslan när det står folk utanför och vill komma in men inte får plats är konstig. Självklart superglad att dom vill vill, men så hjälplös inombords för vill ju självklart göra något så att dom ska få plats! Jag vill liksom slå in en vägg eller nåt för att dom oxå ska få träna:-) ...Då skulle Titti och Ullis gilla mig.... hahahah...

Och det blir faktiskt bara bättre när jag ser att alla kämpar hårt som tusan och pressar sig själva med huvudet på skaft för att nån nya nivåer! Ser fram emot lördagarna, er & att utvecklas hela våren! Med glädje! och press, men glädjefylld press      


Men med tanke på det här tänkte jag bara berätta hur bokningarna funkar..:)


Jo, det bästa sättet att vara säker på att få en plats är att boka i förväg! Då är du garanterad en plats, MEN den försvinner om du inte har hämtat ut din biljett före tio minuter innan passet börjar. Om du kommer senare så får du helt enkelt köra på en s.k drop-in & då hoppas att få plats.

Boka kan du göra via telefon, via hemsidan www.nordicwellness.se eller via appen med samma namn som är gratis (!)

 

 

 

 

Puss hej!

Av Elina - 11 januari 2013 23:16

På väg hem från Elise nu. Har haft SÅ himla mysigt med en kväll utanför min kunskapszon. Way off.
Hade ett cirkelpass på odenplan vid tolv. Fina Elise va me å körde tokigt så det va extra kul. En sallad på Sandys som till något av min förvåning var helt ok. Och sedan lite shopping. Hittade ett par sköööna träningspants fr Nike. Se nedan;-D
Inveg dom på mitt kvällspass på Tegnér, Zumba, och dom får godkänt:)


Anyhow.. Utanför min comfort... Kött, chark, ostar som inte e hushålls-, billinge-, västerbotten-, eller Brie-ost. Elise och jag gick till charken på Urban Deli och köpte ost, fikonmarmelad, macadamians, och nån prusilusk-skinka.. Kommer inte ihåg vad den hette men nåt himla fint namn va det, och bara gjord på ekollondiet. Hon visste vad hon gjorde iaf så jag bara njöt å följde med. Hittade tillochmed en ginger-beer på vägen ut. I love Ginger beer!!!
Jag älskar att prova nya saker och när jag sitter här på vägen hem så kan jag nöjt konstatera att jag e glad att ha en sån fin & kunnig ost, & skink-person i mitt liv som kan lära mig nya ting och utsätta mig för nya upplevelser. Tack Elise! ...och btw, jag tycker det är fint med ett rödvinsnamn på en framtida bebis!


Hem, sova & ladda för MRL-klassen imorrnbitti!:-) *tummen upp!*


Puss hej

Av Elina - 10 januari 2013 13:18

2 timmar alonetime. Oavsett hur många klasser jag kör så är min egen träning för mig själv lika viktig. När jag kör så många klasser som jag har gjort det sista så tycker jag att den tillochmed blir viktigare. Svårare att komma till men när jag väl kör så mår jag så mycket bättre.

Vila i all ära! vila vila vila, A & O, men min egna träning blir som terapi. Kommer inte ihåg senaste natten som jag sov hela natten. Kommer faktiskt inte ens ihåg senaste natten som jag sov särskilt bra överhuvudtaget, men oavsett så blir min egna träning en slags räddning. Speciellt när tankarna virvlar som virvelvindar i huvudet nonstop.


Idag blev det 30 minuters rask promenad med 3-kilos vikter i händerna från och till.

sedan löp-intervaller i 30 minuter. Lugna men ändå.

Efter det - Chins, dips, rodd, smala latsdrag, insida, utsida lår, och avslutade med lite en-hands-stående, och attitude-pirruetter. Älskar pirrar!!!   

Skönt pass. Min räddning för dagens tror jag faktiskt.

En tonfisksallad senare sitter jag här & ska skriva lite mail, fixa lite grejjer. Sedan blir det Zumba på Östermalm och Combat på Hornstull.


Välkomna!


Puss hej!

Av Elina - 9 januari 2013 23:26

Dagen har bjudit på ångest, promenad runt Gärdet och Djurgårn å tjejsnack, lite mer ångest, världens största bulle & en god kopp kaffe, lite mer ångest, en Yoga-klass, en räksallad, tjejsnack, ångest, och lite tv-tittande.. Ångest ...


Det har skett händelser och... Ja, missförstånd kanske man kan uttrycka det som. Miss i kommunikationen så att säga... Detta har resulterat i ändringar i mitt vårschema som inte borde varit...

Men ett som mamma uttryckte det "angenämt problem".


Asså ... Jag mår bra i lösningen som blev nu oxå, alltså den som var planerad från början. Ja, den här kanske är bättre för mitt egna fysiska välmående i längden tillochmed, samt för min egna personliga utveckling.

Men, confession, confession ... Det finns något som jag faktiskt hellre vill göra... Något som jag inte visste att jag hade möjligheten till förrns det var för sent. Något som jag nu var tvungen att tacka nej till på grund av mitt val av att förbli lojal och av moraliska skäl till en viss person. En person jag tycker väl om.

Jag har gjort mitt val, då jag faktiskt känner att jag inte hade så mycket till val, och det går nog inte att göra något åt utan jag kommer att få göra det bästa av situationen och våren som kommer. Det kommer att bli bra.

Jag kan bara inte släppa tanken av det jag "missar" ... Jag kan verkligen inte...! Jag vill så gärna! Så gärna!

Hur gör jag? Någon psykolog där ute som kan ge mig något tips??

pust å frust va jobbigt det är....   

... "Ett angenämt problem" ...


På tal om något annat så har jag en extra klass imorrn!

Zumba mellan 17.00-18.00 på Östermalm

och även

BodyCombat 18.35-19.35 på Hornstull !

Älskar Combat så kom å joina!!!


Puss hej!

Ovido - Quiz & Flashcards